El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial reuneix més de 140 empreses en la 3a Nit Empresarial

El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. 

Canaletas
2022-07-01 11:47:17
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial reuneix més de 140 empreses en la 3a Nit...
/blog/el-director-general-de-canaletas-i-president/ia172

El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.

En la seva intervenció, Jordi Morera va destacar que «actualment les administracions encara tenen una imatge antiquada de l’empresari. Hem de treballar per impulsar la imatge de riquesa social i resiliència». També va fer referència a la creació recent de la secció de restauració dins de l'associació, que està estudiant crear un segell de qualitat per a alguns restaurants del Prat.
 
L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, va manifestar, per part seva, el seu desig de donar suport a la innovació i la sostenibilitat i de modernitzar l'economia.
 
A la Nit Empresarial el president del Port de Barcelona, Damià Calvet, va fer la ponència sobre el procés de transformació del Port. Posteriorment, va tenir lloc una taula rodona amb Raúl Blanco, secretari general d’Indústria i de la PIMEC del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya.
 
L’acte va finalitzar amb el lliurament del premi Vicente Baltasar a la trajectòria empresarial, que va correspondre al promotor i constructor Josep Esteve, i del Premi a l’Excel·lència, atorgat a Mecanizados Ruiz Reixach.